Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Erikoisia sääntöjä

Hei, meidän työpaikalle on tullut erikoisia sääntöjä ja ne on ns. hyväksytty osastokokouksessa. Siellä kun harva on uskaltanut sanoa mitään. Pomo ilmoitti, että pitää meille pistarreita omien asukkaiden sairauksista sekä lääkityksestä. Lisäksi meidän pitäisi ilmoittaa vuosi- ja sairaslomat omaisille. Yhteydenpidon ymmärrän. mut nuo ilmoittamiset tuntuu erikoisilta. Miten on näiden asiioiden laita. Minä itse en tule ilmoittelemaan sairaslomiani yms. Se meinaan tarkoittaa, et omalla puhelimellasi rupelet soittelemaan eikä meillä ole ilmoitusvelvollisuutta sairastumisesta kuin työnantajalle. Miten on näiden asioiden laita? Lisäksi mietin noiden työvuorojen ilmoittamisia omaisille??? itse en ole ilmoitellut omia saati jos joku kysyy työkaverin vuoroja. Olen vain sanonut, että parhaiten saa sähköpostilla kiinni. Nekin on omalla nimellä. Olemme töissä vanhusten hoivaakodissa.
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Heli
Kysytty 3 vuotta sitten
Heli
Kunnassanne on ohjeet ja määräykset siitä, miten ja kenelle työntekijän pitää ilmoittaa sairastumisestaan. Työntekijää ei voi velvoittaa ilmoittamaan sairastumisestaan muualle kuin sille, jonka kunnan ohje määrää. Työnantajallakaan ei ole yleistä oikeutta kertoa työntekijän sairauspoissaolosta edes työtovereille saati sitten asiakkaille. Poissaolo kerrotaan, mutta ei syytä. Nyt kaikki liittoon kuuluvat osaston työntekijät soittamaan pääluottamusmiehilleen.
Oioi
Vastattu 3 vuotta sitten
Oioi

Hui! Pistareita! Tarkoittaako se, että asiakkaille pitäisi jakaa lääkkeitä ulkomuistista? Entäs jos sattuu muistamaan väärin, vaikka on saanut pistareista täydet pisteet? Kenen syy väärien lääkkeiden antaminen sitten on? Kyselkää työsuojeluvaltuutetulta tai joltakin viraston ao. henkilöstöhenkilöltä tai esimiehen esimieheltä, mitä he ajattelevat esimiehenne uusista keksinnöistä.
Hui!
Vastattu 3 vuotta sitten
Hui!