Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Osasairauspäiväraha ja palkka

Olen ollut sairauslomalla kauan, jo kaksi kuukautta ja nyt palaamassa töihin 40% työaikaan. Kuinka palkkani maksetaan tältä ajalta? Minulle kerrottiin, että siitä 40% työajasta vähennettäisiin vielä 2/3, sillä ennen osaaikaista sairaspäivärahaa oltuani kokoaikaisella sairauslomalla sain sen 2/3 palkasta, kun 60päivää on ylittynyt, miltä ajalta sain vielä täyttä palkkaa. Mielestäni 40%työstä ei kuuluisi enää vähentää sitä 2/3 osaa, vai olenkohan ymmärtänyt asian väärin?!
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Hämmästynyt
Kysytty 3 vuotta sitten
Hämmästynyt
Jos teet 40 % työajasta, niin saat palkkaa 40 % täydestä palkasta (KVTES II luku 4 §). Pyydä esimiestäsi selittämään ja jos hän väittää muuta, niin pyydä näyttämään KVTES:n pykälät tai mene puhumaan luottamusmiehen kanssa.
kiira
Vastattu 3 vuotta sitten
kiira