Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomaraha - töissä 6 kk lomanmääräytymisvuonna, 2 kokemuslisää

Hei, miten lomaraha lasketaan jos työsuhde on kestänyt katkeamatta 6 kk ja sijoittuu touko-lokakuulle 2017? Minulla on kaksi kokemuslisää. Millä kaavalla lomaraha lasketaan työsuhteen päättyessä? tv. Sisko
aihealueelle Palkka 9 kuutautta sitten
Sisko-Liisa
Kysytty 9 kuutautta sitten
Sisko-Liisa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Minun tulkinta on sellainen, että tässä sinun tapauksessa työkokemuslisä ei auta yhtään, koska palvelussuhteesi ei kestä 6 kk välittömästi ja yhtäjaksoisesti 31.3. mennessä. Lomapäivät määräytyvät silloin KVTES:n taulukon 3 mukaan. Lomakorvaus 10 työpäivältä työsuhteen päättyessä on 10 x varsinainen palkka/20,83 ja lomaraha 6 x 2,8 % x varsinainen palkka.
luki
Vastattu 9 kuutautta sitten
luki

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes