Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomaraha - töissä 6 kk lomanmääräytymisvuonna, 2 kokemuslisää

Hei, miten lomaraha lasketaan jos työsuhde on kestänyt katkeamatta 6 kk ja sijoittuu touko-lokakuulle 2017? Minulla on kaksi kokemuslisää. Millä kaavalla lomaraha lasketaan työsuhteen päättyessä? tv. Sisko
aihealueelle Palkka vuosi sitten
Sisko-Liisa
Kysytty vuosi sitten
Sisko-Liisa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Minun tulkinta on sellainen, että tässä sinun tapauksessa työkokemuslisä ei auta yhtään, koska palvelussuhteesi ei kestä 6 kk välittömästi ja yhtäjaksoisesti 31.3. mennessä. Lomapäivät määräytyvät silloin KVTES:n taulukon 3 mukaan. Lomakorvaus 10 työpäivältä työsuhteen päättyessä on 10 x varsinainen palkka/20,83 ja lomaraha 6 x 2,8 % x varsinainen palkka.
luki
Vastattu 12 kuutautta sitten
luki

Työehtosopimukset