Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sivutyö hoitovapaalla

Olen jäänyt hoitovapaalle äitiysloman päätyttyä ja olisin kysynyt, pitääkö minun kysyä esimieheltä lupa/ilmoittaa, jos haluan tehdä keikkaa muulla työnantajalla?
aihealueelle Lomat ja vapaat 9 kuutautta sitten
Satujutta81
Kysytty 9 kuutautta sitten
Satujutta81

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olet viranhaltija, niin on syytä ilmoittaa sivutyöstä työnantajalle. Jos olet työntekijä, niin ei tarvitse ilmoittaa paitsi, jos työnteko aiheuttaa sen, että lapsen hoito järjestetään kodin ulkopuolella samalla lailla kuin silloin, kun et ole ollenkaan hoitovapaalla, jolloin käyttäisit väärin oikeutta lapsen hoitamista varten saamaasi hoitovapaaseen.
viri
Vastattu 9 kuutautta sitten
viri

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes