Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Armeijan vaikutus työkokemukseen

Lasketaanko palvelusaika armeijassa vielä nykyään työkokemukseen vaikuttavaksi ajaksi jos on toimittu samalla ammattialalla?
aihealueelle Palkka 8 kuutautta sitten
leila
Kysytty 8 kuutautta sitten
leila

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos sinulla on voimassa oleva virka- tai työsuhde ja lähdet silloin suorittamaan ase- tai siviilipalvelusta ja palaat takaisin töihin, niin työkokemuslisä karttuu. (Luulen että sieltä pitää sitten palata pikimmiten takaisin). Muussa tapauksessa ei kartu, koska ase- tai siviilipalvelua ei suoriteta virka- tai työsuhteessa eikä yrittäjänä.
E-L
Vastattu 8 kuutautta sitten
E-L

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes