Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Armeijan vaikutus työkokemukseen

Lasketaanko palvelusaika armeijassa vielä nykyään työkokemukseen vaikuttavaksi ajaksi jos on toimittu samalla ammattialalla?
aihealueelle Palkka 12 kuutautta sitten
leila
Kysytty 12 kuutautta sitten
leila

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos sinulla on voimassa oleva virka- tai työsuhde ja lähdet silloin suorittamaan ase- tai siviilipalvelusta ja palaat takaisin töihin, niin työkokemuslisä karttuu. (Luulen että sieltä pitää sitten palata pikimmiten takaisin). Muussa tapauksessa ei kartu, koska ase- tai siviilipalvelua ei suoriteta virka- tai työsuhteessa eikä yrittäjänä.
E-L
Vastattu 12 kuutautta sitten
E-L

Työehtosopimukset