Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Välinehuoltaja palkka 2017

Hei,olen ajatellut vaihtaa lähihoitajan tehtävät välinehuoltajan tehtäviin.En löydä mistään palkkataulukkoa,joka kertoisi mikä on välinehuoltajan palkka?Saako kokemuslisät sos.-ja terveysalan muista tehtävistä (päivähoito,ohjaaja).
aihealueelle Palkka 12 kuutautta sitten
Uusiin tuuliin
Kysytty 12 kuutautta sitten
Uusiin tuuliin

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

KVTES liite 4, 3 § Sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelutehtävien palkkahinnoittelu 04PER010 Peruspalkka 1 727,20 € Tähän ryhmään voivat kuulua esimerkiksi asuntolanhoitaja, kotiavustaja, asuntola-apulainen, erityisavustaja/henkilökohtainen avustaja, hoito-/osas­toapulainen, kylvettäjä, laitosapulainen, sairaala-apulainen, tutkimusapulainen, välinehuoltaja, laitoshuoltaja, sairaalahuoltaja, vanhustyöntekijä ja yövalvoja/-vartija. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/liite-4-sosiaali-ja-terveydenhuollon-henkilosto ja https://www.kt.fi/tilastot-ja-julkaisut/palkkatilastot
E
Vastattu 12 kuutautta sitten
E

Työehtosopimukset