Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Koulutuspäivä

Henkilökunnan koulutuspäivä pidetään laivalla piknik-risteilyn muodossa. Työpäivän pituus 8h, loppu kuulemma "omaa aikaa", eli 8h:n ylimenevää aikaa ei korvattaisi. Onko asia todellakin näin? Koska sieltähän ei pääse pois 8h jälkeen
aihealueelle Työaika 12 kuutautta sitten
Flower
Kysytty 12 kuutautta sitten
Flower

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

KVTES:n 4 §:n 2 momentin 3 kohdassa kerrotaan, milloin koulutustilaisuus on työaikaa. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/luku-3-tyoaika/tyoajaksi-luettava-aika) Yleistyöajassa säännöllinen työaika voi olla enintään 9 tuntia vuorokaudessa (+ ruokatauko). Kysy luottamusmiehen näkemys asiasta ennen kuin rupeat keskustelemaan esimiehesi kanssa.
Etta
Vastattu 12 kuutautta sitten
Etta

Työehtosopimukset