Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Opintoviikot

Onko opiskelijan mahdollista saada jo täyttä lähihoitajan palkkaa määrätyn opintoviikon täytettyä? Päteekö sama oppisopimus kouluun (mikäli näin on)?
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
joopajoo
Kysytty 6 vuotta sitten
joopajoo
Puuttuvat opintoviikot voivat alentaa tehtäväkohtaista palkkaa enintään 10 %. Työnantaja harkitsee, kuinka paljon alenee missäkin tapauksessa. Oppisopimusopiskelijalle maksetaan em. alennettua tehtäväkohtaista palkkaa tai vähimmäispalkkaa. Lue lähteet kohdassa olevasta Kuntatyönantaja-lehden artikkelista kohdat - Koulutuksen puuttumisen vaikutus palkkaan ja - Harjoittelijoiden palkkataso Ne ovat päteviä myös nykyisin, vaikka juttu onkin kirjoitettu pari vuotta sitten. Kysy lisätietoja työpaikan luottamusmieheltä tai ammattiliitosta.
Uimamaisteri
Vastattu 6 vuotta sitten
Uimamaisteri