Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Keskeytynyt työpäivä

Hei! Mikäli on lähtenyt sunnuntaina töistä sairauden vuoksi kesken työpäivän, 2,5 tuntia ennen työvuoron päättymistä niin menettääkö silloin sunnuntailisät noilta kyseisiltä tunneilta vai ei? Lähdin 23.7 kesken työpäivän ja nyt huomasin että palkkalaskelmasta on vähennetty 3 tuntia sunnuntailisiä vaikka en merkinnyt keskeytymistä työvuorolistaan.
aihealueelle Palkka 8 kuutautta sitten
Jane
Kysytty 8 kuutautta sitten
Jane

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sunnuntaityökorvausta maksetaan vain tosiasiallisesti tehdyltä työajalta. Sairausajan palkassa saat sairauslomalisän, V luvun 2 pykälän 5 mom. mukaisesti, jos työaikaan sisältyy säännöllisenä työaikana tehtyä sunnuntaityötä.
de
Vastattu 8 kuutautta sitten
de

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes