Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

loman kertyminen osa-aikatyössä

Hei! Tiedustelisin miten minulle kertyy vuosilomaa ja miten paljon jos teen 40% työaikaa. Käytännössä tulen tekemään työtä 2pv/viikko ja 7h30min/päivä + ruokatunti 30min. Ohjeista katsoin, että vuosiloma kertyisi normaalisti jos työpäiviä on kalenterikuukaudessa 14 tai työtunteja 35h. Itselläni tuo 14 työpäivää ei täyty, mutta työtunteja tulee kalenterikuukaudessa keskimäärin 60.
aihealueelle Lomat ja vapaat 8 kuutautta sitten
osa-aikainen
Kysytty 8 kuutautta sitten
osa-aikainen

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sulle kertyy vuosilomapäiviä kaikista niistä kuukausista, joissa on vähintään 35 työtuntia tai työssäolon veroista aikaa. Elikkä siis tuolla tuntimäärällä jokaisesta kuukaudesta. Lue IV luvun 6 §:n 3 momentista, miten vuosilomaan sisällytetään vapaapäiviäsi, kun teet vähemmän kui 5 työpäivää viikossa.
katri
Vastattu 8 kuutautta sitten
katri

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes