Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lapsi sairas, miten hoidan?

Hei. Lapsi 3v sairaana, pitäisi jäädä hoitamaan, mutta miten tässä tilanteessa kun mies olisi tämän viikon yövuorossa ja minun työpäivä alkaisi aamulla. Jos miehellä iltavuoro viikko on saatu pomon kanssa sovittua että iltapäivällä lähden sen verran aikaisemmin että mies ehtii toiselle paikkakunnalle töihin mutta mites nyt? Yhtäaikaahan ei "hoitamassa" saa olla mutta miehenhän täytyy nukkua kun kotiin tulee?
aihealueelle Terveys 12 kuutautta sitten
Kuntatyöntekijä - 87
Kysytty 12 kuutautta sitten
Kuntatyöntekijä - 87

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sinulla ei ole oikeutta tilapäiseen hoitovapaaseen, koska miehesi on kotona, vaikka hän tarvitsisi unta yövuoron jälkeen. "Sääntö on, että kaksi vanhempaa ei voi olla samaan aikaan kotona hoitamassa sairastunutta lasta". Tehyn lakimies kirjoittaa tästä Tehy-lehdessä 3/2017 https://www.tehylehti.fi/fi/tyoelama/voiko-puoliso-hoitaa-sairasta-lasta-yovuoroni-jalkeen
Helka
Vastattu 12 kuutautta sitten
Helka

Työehtosopimukset