Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Virkavapaan anominen

Hei! Olen vakaasti harkitsemassa pientä irtiottoa nykyisestä työstäni hakeutumalla hetkeksi toisenlaisiin työtehtäviin. Epäselvää itselleni on, että kuinka aikaisin virkavapaa on anottava?
aihealueella: Sopimukset 5 months ago
Tietämätön
Kysytty 5 months ago
Tietämätön

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Sinun pitää kysyä sitä paikallisilta, koska kunnissa on kuntakohtaiset ohjeet harkinnanvaraisten virkavapaiden hakemisesta ja myöntämisestä. Kysy niitä esimieheltäsi. Samalla saat selville, onko sinulla mahdollisuutta saada vapaata. Jos et vielä halua paljastaa aikeitasi, niin kysy luottamusmieheltä tai etsi ko. ohjeet.
Pilvi
Vastattu 5 months ago
Pilvi

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes