Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Virkavapaan anominen

Hei! Olen vakaasti harkitsemassa pientä irtiottoa nykyisestä työstäni hakeutumalla hetkeksi toisenlaisiin työtehtäviin. Epäselvää itselleni on, että kuinka aikaisin virkavapaa on anottava?
aihealueelle Sopimukset 12 kuutautta sitten
Tietämätön
Kysytty 12 kuutautta sitten
Tietämätön

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sinun pitää kysyä sitä paikallisilta, koska kunnissa on kuntakohtaiset ohjeet harkinnanvaraisten virkavapaiden hakemisesta ja myöntämisestä. Kysy niitä esimieheltäsi. Samalla saat selville, onko sinulla mahdollisuutta saada vapaata. Jos et vielä halua paljastaa aikeitasi, niin kysy luottamusmieheltä tai etsi ko. ohjeet.
Pilvi
Vastattu 12 kuutautta sitten
Pilvi

Työehtosopimukset