Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.
Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa.
Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

100 m2 omakotitalo Kellokoskelta vain 189 000 €

Osa-aikatyön ruokatauko

Tällä hetkellä teen osa-aikatyötä, osittainen hoitovapaa. Työaika 30h/vko ja 6 h/pv. Minulla laitettu työajaksi työajanseurantaan 6,5 h/ pv, koska pidän puolen tunnin ruokatauon "omalla ajalla" ( ja sopii minulle). Onko se KVTES:in mukainen määritys ja lakisääteisesti ok? Eli ei tule jossain muussa vaiheessa ongelmaa, esim arkipyhävapaa-viikoilla tai jossain lomien kertymisessä tai missään muualla? Ja on tasavertainen muihin osa-aikatyöläisiin nähden? Toinen vaihtoehto minulla on tehdä 4 pv/vko eli 8 h/päivä. Silloinhan viikkotyöajaksi tulee todellisuudessa 32 h/vko, koska sisältyy puolen tunnin ruokatauko joka päivään.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 4 vuotta sitten
Hanna
Kysytty

Käy puhumassa jonkun sellaisen henkilön kanssa, joka tuntee teidän työajanseurantajärjestelmän (luulisin, että luottamusmies tuntee). Yleensä järjestelmät ymmärtävät automaattisesti vähentää ruokailutauot sisään- ja ulosleimausten välisestä ajasta, vaikka työntekijät eivät leimaa itseään ruokailutauoilla ulos ja sisään.
H
Vastattu