Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkattoman vapaan vaikutus palkkaan

Olen hakemassa palkatonta lomaa vuoden vaihteeseen. Voinko hakea palkattomiksi päiviksi 27.12-29.12.2017 ja 2.1-5.1.2018 vai pitääkö minun hakea yhtä yhtenäistä jaksoa? Ja lähinnä minua mietityttä paljonko palkastani tuolloin vähennetään? 3+4 päivää vai myös juhlapyhät?
aihealueelle Palkka 8 kuutautta sitten
EV
Kysytty 8 kuutautta sitten
EV

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Meillä harkinnanvaraiset työvapaat pitää hakea yhdenjaksoisina. Teillä on paikalliset ohjeet ja säännöt siitä, miten harkinnanvaraiset virka- ja työvapaat pitää hakea, jotta saa vapaata. Kysy niistä esimieheltäsi tai luottamusmieheltä tai joltain henkilöstöhenkilöltä.
H
Vastattu 8 kuutautta sitten
H

Jatkan vielä. Palkattomalla työvapaalla vähennetään palkasta niin monen kalenteripäivän palkka kuin vapaassa on kalenteripäiviä.
H
Vastattu 8 kuutautta sitten
H

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes