Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkattoman vapaan vaikutus palkkaan

Olen hakemassa palkatonta lomaa vuoden vaihteeseen. Voinko hakea palkattomiksi päiviksi 27.12-29.12.2017 ja 2.1-5.1.2018 vai pitääkö minun hakea yhtä yhtenäistä jaksoa? Ja lähinnä minua mietityttä paljonko palkastani tuolloin vähennetään? 3+4 päivää vai myös juhlapyhät?
aihealueelle Palkka 12 kuutautta sitten
EV
Kysytty 12 kuutautta sitten
EV

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Meillä harkinnanvaraiset työvapaat pitää hakea yhdenjaksoisina. Teillä on paikalliset ohjeet ja säännöt siitä, miten harkinnanvaraiset virka- ja työvapaat pitää hakea, jotta saa vapaata. Kysy niistä esimieheltäsi tai luottamusmieheltä tai joltain henkilöstöhenkilöltä.
H
Vastattu 12 kuutautta sitten
H

Jatkan vielä. Palkattomalla työvapaalla vähennetään palkasta niin monen kalenteripäivän palkka kuin vapaassa on kalenteripäiviä.
H
Vastattu 12 kuutautta sitten
H

Työehtosopimukset