Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Palkattoman vapaan vaikutus palkkaan

Olen hakemassa palkatonta lomaa vuoden vaihteeseen. Voinko hakea palkattomiksi päiviksi 27.12-29.12.2017 ja 2.1-5.1.2018 vai pitääkö minun hakea yhtä yhtenäistä jaksoa? Ja lähinnä minua mietityttä paljonko palkastani tuolloin vähennetään? 3+4 päivää vai myös juhlapyhät?
aihealueelle Palkka 2 vuotta sitten
EV
Kysytty 2 vuotta sitten
EV
Meillä harkinnanvaraiset työvapaat pitää hakea yhdenjaksoisina. Teillä on paikalliset ohjeet ja säännöt siitä, miten harkinnanvaraiset virka- ja työvapaat pitää hakea, jotta saa vapaata. Kysy niistä esimieheltäsi tai luottamusmieheltä tai joltain henkilöstöhenkilöltä.
H
Vastattu 2 vuotta sitten
H

Jatkan vielä. Palkattomalla työvapaalla vähennetään palkasta niin monen kalenteripäivän palkka kuin vapaassa on kalenteripäiviä.
H
Vastattu 2 vuotta sitten
H