Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kokemuslisä kunnallisella puolella

Moikka! Onko tosiaan niin, ettei aikaisempi lähihoitajana työskentely päiväkodissa kerrytä kokemuslisää? Oma tilanteeni on se, että olen nyt röntgenhoitaja ja soittessani palkanlaskijalle hän kertoi ettei aijemmasta lähihoitajan työstä päiväkodista kerry kokemuslisää jonka voisin tässä nykyisessä työssäni hyödyntää. Ihmettelen vain asiaa. Terveisin Nea
aihealueelle Palkka 8 kuutautta sitten
NeaHe
Kysytty 8 kuutautta sitten
NeaHe

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olit päiväkodissa töissä samassa kunnassa kuin nyt röntgenhoitajana, niin päiväkotipalvelu kartuttaa työkokemuslisää. Jos olit eri kunnassa päiväkotityössä, niin nykyinen kunta on harkinnut, että päiväkotityöstä ei ole olennaista hyötyä nykyisissä röntgenhoitajan tehtävissä, jolloin päiväkotityö ei kartuta työkokemuslisää (KVTES II luku 12 §). Luottamusmies voi kertoa lisää.
ritu
Vastattu 8 kuutautta sitten
ritu

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes