Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

50% työaika ja palkaton vapaa

Teen päiväkodissa 50% työaikaa. Olen kaksi viikkoa töissä ja kaksi ns. vapaalla. Työsopimuksen mukaan viikkotyöaikani on 19,32h. Jos pidän kaksi palkatonta vapaapäivää niin pitääkö tunnit korvata?
aihealueelle Lomat ja vapaat 8 kuutautta sitten
Varhaiskasvatuksenhoitaja
Kysytty 8 kuutautta sitten
Varhaiskasvatuksenhoitaja

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos haluat olla poissa juuri sellaisena päivänä, kun sinulla on normaalisti työvuoro, niin 1) voit yrittää sopia esimiehen kanssa, että teet työvuorosi poikkeuksellisesti sellaisina päivinä,jolloin et normaalisti ole töissä tai 2) haet palkatonta vapaata, jolloin tunteja ei tarvitse tehdä, mutta palkasta vähennetään poissaolo.
jokotai
Vastattu 8 kuutautta sitten
jokotai

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes