Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

50% työaika ja palkaton vapaa

Teen päiväkodissa 50% työaikaa. Olen kaksi viikkoa töissä ja kaksi ns. vapaalla. Työsopimuksen mukaan viikkotyöaikani on 19,32h. Jos pidän kaksi palkatonta vapaapäivää niin pitääkö tunnit korvata?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Varhaiskasvatuksenhoitaja
Kysytty 11 kuutautta sitten
Varhaiskasvatuksenhoitaja

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos haluat olla poissa juuri sellaisena päivänä, kun sinulla on normaalisti työvuoro, niin 1) voit yrittää sopia esimiehen kanssa, että teet työvuorosi poikkeuksellisesti sellaisina päivinä,jolloin et normaalisti ole töissä tai 2) haet palkatonta vapaata, jolloin tunteja ei tarvitse tehdä, mutta palkasta vähennetään poissaolo.
jokotai
Vastattu 11 kuutautta sitten
jokotai

Työehtosopimukset