Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Iltapäiväkerho-ohjaajan palkka

Hei! Mikä on yleisesti koulun yhteyessä olevan iltapäivätoiminnan ohjaajan palkkaus? Mitä maksetaan kerho-ohjaajalle, vastuu-ohjaajalle tai useamman kerhon ip-koordinaattorille? Löytyykö jostain yleistä linjausta ja ohjeistusta palkkaukseen?
aihealueelle Palkka 11 kuutautta sitten
Terisa
Kysytty 11 kuutautta sitten
Terisa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ap/ip-toiminnan ohjaajan peruspalkka on 1871,67 € (KVTES liite 5, 05KOU010) ja tehtäväkohtaisten palkkojen mediaani lokakuussa 2016 oli 1950 €. Palkkausjärjestelmä yleiset määräykset ovat KVTES:n II luvussa. KT:n ja pääsopijajärjestöjen yhteisestä opaasta löytyy ohjeita KVTES-palkkausjärjestelmän paikalliseen soveltamiseen. https://www.kt.fi/publications/2013-001. Kysele ammattiliitostasi tarkennukset.
Aamu
Vastattu 11 kuutautta sitten
Aamu

Työehtosopimukset