Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.
Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa.
Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

100 m2 omakotitalo Kellokoskelta vain 189 000 €

Työhönpaluu

Olen luokanopettaja ja työsuojeluvaltuutettu. Olen päättämässä luottamustoimeni ensi vuodenvaihteessa ja palaamassa varsinaiseen virkaani. Valtuutetun kauteni ajan työnantaja on järjestänyt minulle erilaisia pätkätöitä opetusalalta, koska esimieheni näkemyksen mukaan en ole suuren vapautuksen vuoksi kykenevä luokanopetusta hoitamaan. Ylipääsemättömäksi ongelmaksi työnantajalle on muodostunut paluuni virkajärjestelyt. Jostain syystä virkani on nostettu "pilveen" ( menokohta koulut yhteisesti) ja luokanopettajan virat täytetty vakinaisilla viranhaltijoilla. Työnantaja katsoo oikeudekseen näin ollen määrätä ilman suostumustani minut tilapäiseen resurssiopettajan virkaan, jonka jatkosta ei ole lukuvuoden jälkeen tietoa eikä luottamuselinten siunausta. Neuvottelut ovat yhtä huutamista ja painostusta. Onko jollain samantyyppisiä kokemuksia?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 4 vuotta sitten
Valtuutettu
Kysytty

Jos olet OAJ:n jäsen, soita OAJ:n toimistoon Kari Kinnuselle tai Riina Länsikalliolle.
EM
Vastattu

Olen ollut yhteydessä OAJ:hin ja he ovat minun kanssani samaa mieltä. Työnantaja väittää KTn antaneen vastakkaisen neuvon. Ikävä kyllä kiista taitaa näillä näkymin mennä Helsingin herrojen ratkaistavaksi.
Valtuutettu
Vastattu