Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työhönpaluu

Olen luokanopettaja ja työsuojeluvaltuutettu. Olen päättämässä luottamustoimeni ensi vuodenvaihteessa ja palaamassa varsinaiseen virkaani. Valtuutetun kauteni ajan työnantaja on järjestänyt minulle erilaisia pätkätöitä opetusalalta, koska esimieheni näkemyksen mukaan en ole suuren vapautuksen vuoksi kykenevä luokanopetusta hoitamaan. Ylipääsemättömäksi ongelmaksi työnantajalle on muodostunut paluuni virkajärjestelyt. Jostain syystä virkani on nostettu "pilveen" ( menokohta koulut yhteisesti) ja luokanopettajan virat täytetty vakinaisilla viranhaltijoilla. Työnantaja katsoo oikeudekseen näin ollen määrätä ilman suostumustani minut tilapäiseen resurssiopettajan virkaan, jonka jatkosta ei ole lukuvuoden jälkeen tietoa eikä luottamuselinten siunausta. Neuvottelut ovat yhtä huutamista ja painostusta. Onko jollain samantyyppisiä kokemuksia?
aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
Valtuutettu
Kysytty 3 vuotta sitten
Valtuutettu
Jos olet OAJ:n jäsen, soita OAJ:n toimistoon Kari Kinnuselle tai Riina Länsikalliolle.
EM
Vastattu 3 vuotta sitten
EM

Olen ollut yhteydessä OAJ:hin ja he ovat minun kanssani samaa mieltä. Työnantaja väittää KTn antaneen vastakkaisen neuvon. Ikävä kyllä kiista taitaa näillä näkymin mennä Helsingin herrojen ratkaistavaksi.
Valtuutettu
Vastattu 3 vuotta sitten
Valtuutettu