Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Työaika oppisopimuksessa

Olen oppisopimusopiskelija ja olen muutaman päivän kuukaudessa koulussa/koulutuksessa toisella paikkakunnalla. Kuuluisiko nämä päivät merkitä työvuorolistaan koulutuksessa vai palkallinen virkavapaa? Kunta saa palkkatuen ja näin ollen minä saan palkan kyseisiltä päiviltä.
aihealueelle Työaika 11 kuutautta sitten
Oppisopimuksella
Kysytty 11 kuutautta sitten
Oppisopimuksella

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ei kai sillä ole sinun kannalta merkitystä? Veikkaan, että koulutus ei käy syyksi, koska sillä tarkoitettaisiin perehdytys-, täydennys- tai vast. koulutusta, jota koskevat määräykset löytyvät KVTES:n III luvun alkupuolelta. Mutta voin olla väärässäkin. Kysy siellä siltä henkilöltä, joka tekee vv-vapaapäätökset tai luottamusmieheltä.
luulija
Vastattu 11 kuutautta sitten
luulija

Työehtosopimukset