Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Työaika oppisopimuksessa

Olen oppisopimusopiskelija ja olen muutaman päivän kuukaudessa koulussa/koulutuksessa toisella paikkakunnalla. Kuuluisiko nämä päivät merkitä työvuorolistaan koulutuksessa vai palkallinen virkavapaa? Kunta saa palkkatuen ja näin ollen minä saan palkan kyseisiltä päiviltä.
aihealueella: Työaika 4 months ago
Oppisopimuksella
Kysytty 4 months ago
Oppisopimuksella

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Ei kai sillä ole sinun kannalta merkitystä? Veikkaan, että koulutus ei käy syyksi, koska sillä tarkoitettaisiin perehdytys-, täydennys- tai vast. koulutusta, jota koskevat määräykset löytyvät KVTES:n III luvun alkupuolelta. Mutta voin olla väärässäkin. Kysy siellä siltä henkilöltä, joka tekee vv-vapaapäätökset tai luottamusmieheltä.
luulija
Vastattu 4 months ago
luulija

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes