Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sairastuminen ennen saldovapaata

Hei! Minulla on liukuva työaika jota teen lyhennettynä eli 30h/vkossa. Teen 30h ma-to aikavälillä jolloin pe on vapaa ns saldovapaa. Jos sairastun saan yhdestä päivästä 6h. Eli jos olen sairaana ma-ti joudun tekemään perjantaina tai muuna aikana 4h jotka puuttuvat saldosta. Miten käy jos olen sairaana loppuviikon esim to-pe? Menetänkö tekemäni 6h jotka olen tehnyt ma-ke vai siirtyvätkö ne käytettäväksi myöhemmin?
aihealueelle Työaika 11 kuutautta sitten
Laura
Kysytty 11 kuutautta sitten
Laura

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.


Tähän kysymykseen ei ole vielä vastattu

Työehtosopimukset