Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vuosiloman vahvistaminen

Varhaikasvatuksen ja koulujen Alue-esimies uhkailee työntekijöitä julkisen vallan käyttöoikeudella. Kysymys on vain myönnettyjen vuosilomapäivien ilmoittamisesta KEITTIÖALAN työntekijöille. Joka vuosi saamme vahvistukset 3 viikkoa ennen kesäloman alkua, Ja nyt on viikko aikaa syysloman alkuun eikä lomavahvistuksia ole vielä saatu. Ei ole ehtinyt ja sisäinen posti ei kulje, ja oli joku kokouskin. Tässä kohtaan tulee uhkailu, että hän saa käyttää tätä julkista valtaa ja antaa vahvistetut lomat VAIKKA vasta 1viikkoa ennen vuosiloman alkamista. Mielestäni kyseinen on OMAA valtaa, eikä oikeuta julkiseen valtaan. Matkoja eikä muutakaan emme voi ennakoida varmanpäälle, lomiamme suunnitellessa. Tätä omaa valtaa käytetään häpeilemättä nykyisin, jopa julkisen vallan käyttöoikeiden julistamiseen.???! Lakihan määrää jukisen vallan käyttötarkoituksen ja käytön.
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Ruokapalvelutyöntekijä
Kysytty vuosi sitten
Ruokapalvelutyöntekijä
KVTES:n määräys loman ajankohdan ilmoittamisesta: Työnantajan määrätessä loman ajankohdan hänen on ilmoitettava siitä viranhaltijalle/työntekijälle viimeistään kuukautta ennen loman alkamista. Jos tämä ei ole mahdollista, loman ajankohdasta on ilmoitettava viimeistään 2 viikkoa ennen vuosiloman tai sen osan alkamista ( IV luvun 10 §). Ottakaa yhteyttä (pää)luottamusmieheenne! Jos ette ole liittyneet ammattiliitoon, puhukaa ko. esimiehen esimiehen kanssa ja tarvittaessa työsuojeluvaltuutetun kanssa.
Kati kopioi
Vastattu vuosi sitten
Kati kopioi