Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kaksi työsopimusta

Kumoaako toinen työsopimus ensimmäisenä tehdyn työsopimuksen? Voiko olla samalla työnantajalla kahdessa eri työtehtävässä? Minulla on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa työsopimusta, joista viimeisemmäksi tehdystä toimesta tulee irtisanominen, mutta enimmäisestä minua ei ole irtisanottu, voinko siis saada työpaikkani takaisin ensimmäisen työsopimuksen toimesta?
aihealueelle Sopimukset 7 kuutautta sitten
Yt-neuvottelut
Kysytty 7 kuutautta sitten
Yt-neuvottelut

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Pääsääntöisesti kumoaa. Mutta työnantajan on ennen taloudellisista ja tuotannollisista syistä irtisanomista velvollisuus tarjota muuta työtä sikäli kuin sitä kunnasta löytyy. Lataa kirja https://www.kt.fi/publications/2015-11 . Lue luvusta 7.2.4 Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen irtisanominen taloudellisista ja tuotannollisista syistä
Emma
Vastattu 7 kuutautta sitten
Emma

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes