Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kaksi työsopimusta

Kumoaako toinen työsopimus ensimmäisenä tehdyn työsopimuksen? Voiko olla samalla työnantajalla kahdessa eri työtehtävässä? Minulla on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa työsopimusta, joista viimeisemmäksi tehdystä toimesta tulee irtisanominen, mutta enimmäisestä minua ei ole irtisanottu, voinko siis saada työpaikkani takaisin ensimmäisen työsopimuksen toimesta?
aihealueelle Sopimukset vuosi sitten
Yt-neuvottelut
Kysytty vuosi sitten
Yt-neuvottelut
Pääsääntöisesti kumoaa. Mutta työnantajan on ennen taloudellisista ja tuotannollisista syistä irtisanomista velvollisuus tarjota muuta työtä sikäli kuin sitä kunnasta löytyy. Lataa kirja https://www.kt.fi/publications/2015-11 . Lue luvusta 7.2.4 Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen irtisanominen taloudellisista ja tuotannollisista syistä
Emma
Vastattu vuosi sitten
Emma