Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kaksi työsopimusta

Kumoaako toinen työsopimus ensimmäisenä tehdyn työsopimuksen? Voiko olla samalla työnantajalla kahdessa eri työtehtävässä? Minulla on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa työsopimusta, joista viimeisemmäksi tehdystä toimesta tulee irtisanominen, mutta enimmäisestä minua ei ole irtisanottu, voinko siis saada työpaikkani takaisin ensimmäisen työsopimuksen toimesta?
aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
Yt-neuvottelut
Kysytty 3 vuotta sitten
Yt-neuvottelut
Pääsääntöisesti kumoaa. Mutta työnantajan on ennen taloudellisista ja tuotannollisista syistä irtisanomista velvollisuus tarjota muuta työtä sikäli kuin sitä kunnasta löytyy. Lataa kirja https://www.kt.fi/publications/2015-11 . Lue luvusta 7.2.4 Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen irtisanominen taloudellisista ja tuotannollisista syistä
Emma
Vastattu 3 vuotta sitten
Emma