Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Määräaikainen työsopimus ja palkatonta virkavapaa

Minulla on toistuvia määräaikaisia työsopimuksia perustuen projektityöhön. Tähän asti sopimukseni on aina tehty kvtes:n alaisuuteen sairaanhoitopiirissä. Ensi vuonna palkanmaksuni siirtyisi yliopiston alaisuuteen mutta en haluaisi että työsuhteeni sairaanhoitopiiriin katkeaisi. Ehdotin työnantajalle että minulle tehtäisiin kvtes:n mukainen määräaikainen työsopimus mutta olisin siitä palkattomalla virkavapaalla ja aktiivinen työsopimus yliopiston alaisuuteen. Onko tälle mitään estettä?
aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
Tutkija
Kysytty 3 vuotta sitten
Tutkija
Este voi olla työnantajan noudattamat paikalliset harkinnanvaraisten virkavapaiden myöntämisperusteet. Ei auta muu kuin kysyä esimieheltä ja, jos vastaus on kielteinen, niin varmistaa luottamusmieheltä, että se on em. perusteiden mukainen.
Ester
Vastattu 3 vuotta sitten
Ester