Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikainen työsopimus ja palkatonta virkavapaa

Minulla on toistuvia määräaikaisia työsopimuksia perustuen projektityöhön. Tähän asti sopimukseni on aina tehty kvtes:n alaisuuteen sairaanhoitopiirissä. Ensi vuonna palkanmaksuni siirtyisi yliopiston alaisuuteen mutta en haluaisi että työsuhteeni sairaanhoitopiiriin katkeaisi. Ehdotin työnantajalle että minulle tehtäisiin kvtes:n mukainen määräaikainen työsopimus mutta olisin siitä palkattomalla virkavapaalla ja aktiivinen työsopimus yliopiston alaisuuteen. Onko tälle mitään estettä?
aihealueelle Sopimukset 7 kuutautta sitten
Tutkija
Kysytty 7 kuutautta sitten
Tutkija

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Este voi olla työnantajan noudattamat paikalliset harkinnanvaraisten virkavapaiden myöntämisperusteet. Ei auta muu kuin kysyä esimieheltä ja, jos vastaus on kielteinen, niin varmistaa luottamusmieheltä, että se on em. perusteiden mukainen.
Ester
Vastattu 7 kuutautta sitten
Ester

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes