Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

sairausloma ja yövuorot

Hei, Miten tulisi toimia jos on esim. neljä yövuoroa putkeen. Ensimmäisen yövuoron (esim to klo 21:30-pe klo 08:30) on omalla ilmoituksella sairauslomapäivällä, voiko sitten tulla seuraavan yöhön töihin (siis perjantai iltana, vaikka on perjantain aamulla klo 00-08:30 ollut omalla ilmoituksella sairaana)? Vai joutuuko luopumaan kakista neljästä yövuorosta vai miten kierre katkaistaan?
aihealueelle Terveys 2 vuotta sitten
Työkaveri
Kysytty 2 vuotta sitten
Työkaveri
Jos teillä noudatetaan sääntöä, että vuorokausi alkaa klo 0.00, niin perjantain sairausloma päättyy klo 24 ja voit joutua menemään töihin kesken yövuoron lauantaina klo 0.00, ellei teillä ole joku muu paikallinen käytäntö vuorokauden vaihtumisesta. Saat oikean vastauksen, kun kysyt esimieheltä, miten menetellään. Jos esimiehen ohje vaikuttaa oudolta, niin yhteys luottamusmieheen.
Aamu
Vastattu 2 vuotta sitten
Aamu