Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

sairausloma vuosi vaihtuu

Hei Olen sijaisena kaupungilla töissä ja aloitin työsuhteeni elokuussa ja se kestää toukokuuhun 2018 asti. Jouduin sairauslomalle nyt lokakuussa ja näillä näkymin sairausloma saattaa kestää ihan vuoden loppuu asti. Kun 60pv palkallista sairauslomaa menee umpeen joulukuussa niin alkaako tammikuun puolelta uudestaan tyäsi palkkainen sairausloma 60pv vai pitääkö välissä käydä töissä. En vielä tiedä miten jalkani tulee kuntoutumaan mutta mietin valmiiksi jatkuuko tuo sairausloman palkka automaattisesti ensivuonna 2/3 osa palkalla 120pv? vai nouseeko palkka ensimmäisen 60pv ajaksi täydeksi kun kalenterivuosi vaihtuu. Kiitos vastauksestasi. Toivottavasti kysymys on selkeä.
aihealueelle Terveys 6 kuutautta sitten
jalkapuoli
Kysytty 6 kuutautta sitten
jalkapuoli

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Saat vuoden vaihduttua uudestaan täyden varsinaisen palkan 60 kalenteripäivän ajalta (edellyttäen, että sairaus ei johda työkyvyttömyyseläkkeeseen tai kuntoutustukeen). Ei edellytä välillä työssä olemista, koska sairauslomasi ei ole vielä kestänyt 12 kk. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/virka-ja-tyovapaat
Lumi
Vastattu 6 kuutautta sitten
Lumi

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes