Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Suunnitellun työvuoron pituus

Uuden esimiehen myötä suunniteltu työvuoro voi olla 11h johtuen tunnin iltakokouksesta..? Vaikka miten olemme yrittäneet puhua siitä, ettei yli 9.n tunnin työpäiviä voi suunnitella, niin hänen mielestään TITANIAAN niin voi tehdä. Olen työssä päivähoidossa.
aihealueelle Muu aihe 6 kuutautta sitten
Ihmetellen
Kysytty 6 kuutautta sitten
Ihmetellen

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Yleistyöajassa säännöllinen työaika voi olla enintään 9 tuntia vuorokaudessa. Se voi olla poikkeuksellisesti myös kahdessa osassa mutta silloinkin yhteensä enintään yhteensä 9 tuntia (väliin jääviä vapaita tunteja ei lasketa). Jos ei teidän puheet auta, niin ottakaa yhteyttä luottamusmieheenne. Kai teistä edes joku on liittynyt liittoon?
kati
Vastattu 6 kuutautta sitten
kati

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes