Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Suunnitellun työvuoron pituus

Uuden esimiehen myötä suunniteltu työvuoro voi olla 11h johtuen tunnin iltakokouksesta..? Vaikka miten olemme yrittäneet puhua siitä, ettei yli 9.n tunnin työpäiviä voi suunnitella, niin hänen mielestään TITANIAAN niin voi tehdä. Olen työssä päivähoidossa.
aihealueelle Muu aihe 12 kuutautta sitten
Ihmetellen
Kysytty 12 kuutautta sitten
Ihmetellen
Yleistyöajassa säännöllinen työaika voi olla enintään 9 tuntia vuorokaudessa. Se voi olla poikkeuksellisesti myös kahdessa osassa mutta silloinkin yhteensä enintään yhteensä 9 tuntia (väliin jääviä vapaita tunteja ei lasketa). Jos ei teidän puheet auta, niin ottakaa yhteyttä luottamusmieheenne. Kai teistä edes joku on liittynyt liittoon?
kati
Vastattu 12 kuutautta sitten
kati