Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Suunnitellun työvuoron pituus

Uuden esimiehen myötä suunniteltu työvuoro voi olla 11h johtuen tunnin iltakokouksesta..? Vaikka miten olemme yrittäneet puhua siitä, ettei yli 9.n tunnin työpäiviä voi suunnitella, niin hänen mielestään TITANIAAN niin voi tehdä. Olen työssä päivähoidossa.
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Ihmetellen
Kysytty 3 vuotta sitten
Ihmetellen
Yleistyöajassa säännöllinen työaika voi olla enintään 9 tuntia vuorokaudessa. Se voi olla poikkeuksellisesti myös kahdessa osassa mutta silloinkin yhteensä enintään yhteensä 9 tuntia (väliin jääviä vapaita tunteja ei lasketa). Jos ei teidän puheet auta, niin ottakaa yhteyttä luottamusmieheenne. Kai teistä edes joku on liittynyt liittoon?
kati
Vastattu 3 vuotta sitten
kati