Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Erikoistumistoimen korvauksista

Olen erikoistuvan sairaalamikrobiologin määräaikaisessa toimessa, ja joudun työskentelemään yhteensä vuoden (useissa osissa) toisella paikkakunnalla erikoistumiseen liittyen. Maksaako työnantaja minulle toisella paikkakunnalla työskentelyajasta jotain (matkakorvaukset/majoittumisen/päivärahaa)? Etäisyys kotini ja toisen paikkakunnan välillä on niin pitkä, että päivittäin kulkeminen ei ole mahdollista. Vai onko kaikki lisäkustannukset (toinen asunto ja matkat) maksettava omasta pussista? Verottajakaan ei hyväksyne matkavähennyksiä tai asumiskustannuksia verotuksessa, koska ensisijainen työpaikkani on kotipaikkakunnallani. Vaikuttaako tulkintaan että työsopimuksessa on määritelty työhönottopaikka työsuhteen alussa kotipaikkakunnalleni?
aihealueelle Matkat 6 kuutautta sitten
Erikoistuja
Kysytty 6 kuutautta sitten
Erikoistuja

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.


Tähän kysymykseen ei ole vielä vastattu

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes