Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Erikoistumistoimen korvauksista

Olen erikoistuvan sairaalamikrobiologin määräaikaisessa toimessa, ja joudun työskentelemään yhteensä vuoden (useissa osissa) toisella paikkakunnalla erikoistumiseen liittyen. Maksaako työnantaja minulle toisella paikkakunnalla työskentelyajasta jotain (matkakorvaukset/majoittumisen/päivärahaa)? Etäisyys kotini ja toisen paikkakunnan välillä on niin pitkä, että päivittäin kulkeminen ei ole mahdollista. Vai onko kaikki lisäkustannukset (toinen asunto ja matkat) maksettava omasta pussista? Verottajakaan ei hyväksyne matkavähennyksiä tai asumiskustannuksia verotuksessa, koska ensisijainen työpaikkani on kotipaikkakunnallani. Vaikuttaako tulkintaan että työsopimuksessa on määritelty työhönottopaikka työsuhteen alussa kotipaikkakunnalleni?
aihealueelle Matkat 12 kuutautta sitten
Erikoistuja
Kysytty 12 kuutautta sitten
Erikoistuja

Tähän kysymykseen ei ole vielä vastattu