Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

oikeus korkeimpaan palkkaan?

Ryhmäavustaja sijaistaa lastentarhanopettajaa toisella osastolla kun oma, kolme päivää,ma-ke, onko oikeus saada muu/korkeampi palkka kun oma? Sama avustaja sijaistaa lastenhoitajaa, toisella osastolla, kaksi päivää, to-pe, saako siitä muu/korkeampi palkka kun oma palkka? Olen lukenut että 2luku, 10§ 1mom. että tehtävä pitää muuttua olennaisesti vähintään kaksi viikkoa. Miten on?
aihealueella: Muu aihe 3 months ago
Maria
Kysytty 3 months ago
Maria

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Niin se on. Sijaisuuden pitää kestää vähintään 2 viikkoa yhdenjaksoisesti ennen kuin tehtäväkohtaista palkkaa tarkistetaan edellyttäen, että tehtävien vaativuus muuttuu olennaisesti.
kepa
Vastattu 3 months ago
kepa

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes