Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

oikeus korkeimpaan palkkaan?

Ryhmäavustaja sijaistaa lastentarhanopettajaa toisella osastolla kun oma, kolme päivää,ma-ke, onko oikeus saada muu/korkeampi palkka kun oma? Sama avustaja sijaistaa lastenhoitajaa, toisella osastolla, kaksi päivää, to-pe, saako siitä muu/korkeampi palkka kun oma palkka? Olen lukenut että 2luku, 10§ 1mom. että tehtävä pitää muuttua olennaisesti vähintään kaksi viikkoa. Miten on?
aihealueelle Muu aihe 12 kuutautta sitten
Maria
Kysytty 12 kuutautta sitten
Maria
Niin se on. Sijaisuuden pitää kestää vähintään 2 viikkoa yhdenjaksoisesti ennen kuin tehtäväkohtaista palkkaa tarkistetaan edellyttäen, että tehtävien vaativuus muuttuu olennaisesti.
kepa
Vastattu 12 kuutautta sitten
kepa