Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osa-aikaisen arkipyhäviikko

Teen 30 tuntista viikkoa päiväkodissa. Kun viikolle sattuu yksi arkipyhävapaa (itsenäisyyspäivä) ja yksi pyytämäni vuosilomapäivä niin mikä on sen viikon tehtävä tuntimäärä ?
aihealueelle Lomat ja vapaat 12 kuutautta sitten
Tiina
Kysytty 12 kuutautta sitten
Tiina
Arkipyhä lyhentää työviikkoasi 6 tuntia. Lomapäiväkin lienee 6 tuntia, joten jäljelle jää minun mielestä 18 tuntia. Voin olla väärässäkin. Jos et ole esimiehesi kanssa samaa mieltä tuntimäärästä, niin kysy luottamusmieheltä. Hän tietää.
Ilta
Vastattu 12 kuutautta sitten
Ilta