Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

keskeytymätön työsuhde

Määräaikainen työsuhteeni päättyy 31.12.2017, jos aloitan uudessa tehtävässä samalla työnantajalla 2.1.2018, onko työsuhteeni tällöin keskeytynyt, eli alkaako loman ansaitseminen alusta? Työkokemuslisään oikeuttavaa aikaa on yli 15 vuotta, onko lomien kannalta merkitystä jos kokemus on muualta kuin kuntasektorilta?
aihealueella: Lomat ja vapaat 3 months ago
Riku
Kysytty 3 months ago
Riku

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Jos nykyinen kuntatyönantaja on hyväksynyt sinulle työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi myös muut kuin omassa kunnassa palvellut ajat, niin ne vaikuttavat myös vuosiloman pituuteen paitsi, että tuo päivän katko taitaa aiheuttaa sen, että et saa lomavuoden 2018 lomaa KVTES:n pisimmän taulukon 1 mukaan, koska palvelussuhteesi ei ole kestänyt 31.3.2018 mennessä välittömästi ja yhtäjaksoisesti kuutta kuukautta. Kysy luottamusmieheltä lisää. Lue KT Kuntatyönantajien ohjeesta työnantajille, miten päivän katko vaikuttaa vuosilomaan https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kohdasta Vuosiloman siirtäminen toiseen palvelussuhteeseen. Kannattanee ottaa yhteyttä luottamusmieheen.
Etta
Vastattu 3 months ago
Etta

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes