Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

keskeytymätön työsuhde

Määräaikainen työsuhteeni päättyy 31.12.2017, jos aloitan uudessa tehtävässä samalla työnantajalla 2.1.2018, onko työsuhteeni tällöin keskeytynyt, eli alkaako loman ansaitseminen alusta? Työkokemuslisään oikeuttavaa aikaa on yli 15 vuotta, onko lomien kannalta merkitystä jos kokemus on muualta kuin kuntasektorilta?
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Riku
Kysytty 2 vuotta sitten
Riku
Jos nykyinen kuntatyönantaja on hyväksynyt sinulle työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi myös muut kuin omassa kunnassa palvellut ajat, niin ne vaikuttavat myös vuosiloman pituuteen paitsi, että tuo päivän katko taitaa aiheuttaa sen, että et saa lomavuoden 2018 lomaa KVTES:n pisimmän taulukon 1 mukaan, koska palvelussuhteesi ei ole kestänyt 31.3.2018 mennessä välittömästi ja yhtäjaksoisesti kuutta kuukautta. Kysy luottamusmieheltä lisää. Lue KT Kuntatyönantajien ohjeesta työnantajille, miten päivän katko vaikuttaa vuosilomaan https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kohdasta Vuosiloman siirtäminen toiseen palvelussuhteeseen. Kannattanee ottaa yhteyttä luottamusmieheen.
Etta
Vastattu 2 vuotta sitten
Etta