Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Päiväkotityöntekijä

Hei! Minä hain ryhmäavuatajaksi, mutta haastattelussa sainkin kuulla, että saivat lisäkädet käyttöön, kun ryhmässä on tukeatarvitseva. Ymmärsin, että minun pitäisi olla myös tämän lapsen kanssa, mutta silti olisin ryhmäavustaja nimikkeellä. Kysymys kuuluukin kummalla on parempi palkka ryhmäavustajalla vai henkilökohtasella avuatajalla? Kaupunkina on Oulu kyseessä.
aihealueelle Palkka 4 kuutautta sitten
Jj
Kysytty 4 kuutautta sitten
Jj

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Päivähoidon puolella peruspalkka on 1737,27 €/kk (päivähoidon peruspalvelutehtävä 05PER010) Henkilökohtainen avustaja on sosiaalipalvelulainsäädännön perusteella vammaiselle ym. myönnetty avustaja. Peruspalkka on 1 727,20 € ( Sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelutehtävät 04PER010). Kummassakin tapauksessa tehtävän vaativuuteen perustuva tehtäväkohtainen palkka voi olla suurempi. Jos olet liittynyt liittoon, näytä työsopimustasi luottamusmiehelle (ennen kuin allekirjoita sen).
E-L
Vastattu 4 kuutautta sitten
E-L

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes