Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Päiväkotityöntekijä

Hei! Minä hain ryhmäavuatajaksi, mutta haastattelussa sainkin kuulla, että saivat lisäkädet käyttöön, kun ryhmässä on tukeatarvitseva. Ymmärsin, että minun pitäisi olla myös tämän lapsen kanssa, mutta silti olisin ryhmäavustaja nimikkeellä. Kysymys kuuluukin kummalla on parempi palkka ryhmäavustajalla vai henkilökohtasella avuatajalla? Kaupunkina on Oulu kyseessä.
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Jj
Kysytty 3 vuotta sitten
Jj
Päivähoidon puolella peruspalkka on 1737,27 €/kk (päivähoidon peruspalvelutehtävä 05PER010) Henkilökohtainen avustaja on sosiaalipalvelulainsäädännön perusteella vammaiselle ym. myönnetty avustaja. Peruspalkka on 1 727,20 € ( Sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelutehtävät 04PER010). Kummassakin tapauksessa tehtävän vaativuuteen perustuva tehtäväkohtainen palkka voi olla suurempi. Jos olet liittynyt liittoon, näytä työsopimustasi luottamusmiehelle (ennen kuin allekirjoita sen).
E-L
Vastattu 3 vuotta sitten
E-L