Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kokemuslisät työtehtävän muuttuessa

Hei! Olen työskennellyt kunnalla kymmenisen vuotta lähihoitajana ja minulle on kertynyt kokemuslisää. Saanko saman kokemuslisän kun siirryn fysioterapeutin hommiin kunnalle. Kvtes molemmissa.
aihealueelle Palkka 2 vuotta sitten
Heidi
Kysytty 2 vuotta sitten
Heidi
Kaikki omassa kunnassa palveltu aika missä tahansa tehtävissä luetaan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi. Jos vaihdat töihin toiseen kuntaan fysioterapeutiksi, niin uusi työnantaja, harkitsee, onko aikaisemmista muun kunnan lähihoitajan tehtävistä olennaista hyötyä fysioterapeutin tehtävissä. Saman ammattialan tehtävistä on olennaista hyötyä, mutta työnantaja päättää senkin, mikä on samaa ammattialaa. Lue lisää kvtessin II luvun 12 §:stä tai kysele luottamusmieheltä.
Säde
Vastattu 2 vuotta sitten
Säde