Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kokemuslisät työtehtävän muuttuessa

Hei! Olen työskennellyt kunnalla kymmenisen vuotta lähihoitajana ja minulle on kertynyt kokemuslisää. Saanko saman kokemuslisän kun siirryn fysioterapeutin hommiin kunnalle. Kvtes molemmissa.
aihealueelle Palkka 11 kuutautta sitten
Heidi
Kysytty 11 kuutautta sitten
Heidi
Kaikki omassa kunnassa palveltu aika missä tahansa tehtävissä luetaan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi. Jos vaihdat töihin toiseen kuntaan fysioterapeutiksi, niin uusi työnantaja, harkitsee, onko aikaisemmista muun kunnan lähihoitajan tehtävistä olennaista hyötyä fysioterapeutin tehtävissä. Saman ammattialan tehtävistä on olennaista hyötyä, mutta työnantaja päättää senkin, mikä on samaa ammattialaa. Lue lisää kvtessin II luvun 12 §:stä tai kysele luottamusmieheltä.
Säde
Vastattu 11 kuutautta sitten
Säde