Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kokemuslisät työtehtävän muuttuessa

Hei! Olen työskennellyt kunnalla kymmenisen vuotta lähihoitajana ja minulle on kertynyt kokemuslisää. Saanko saman kokemuslisän kun siirryn fysioterapeutin hommiin kunnalle. Kvtes molemmissa.
aihealueelle Palkka 4 kuutautta sitten
Heidi
Kysytty 4 kuutautta sitten
Heidi

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Kaikki omassa kunnassa palveltu aika missä tahansa tehtävissä luetaan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi. Jos vaihdat töihin toiseen kuntaan fysioterapeutiksi, niin uusi työnantaja, harkitsee, onko aikaisemmista muun kunnan lähihoitajan tehtävistä olennaista hyötyä fysioterapeutin tehtävissä. Saman ammattialan tehtävistä on olennaista hyötyä, mutta työnantaja päättää senkin, mikä on samaa ammattialaa. Lue lisää kvtessin II luvun 12 §:stä tai kysele luottamusmieheltä.
Säde
Vastattu 4 kuutautta sitten
Säde

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes