Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

joulujuhla

Työskentelen koulunkäynninohjaajana. Meillä on joulukuussa illalla joulujuhla. Saako joulujuhlasta 50% työtunnit vai ns. tunti tunnilta?
aihealueelle Työaika 3 vuotta sitten
kko
Kysytty 3 vuotta sitten
kko
Ota esimieheltäsi selvää, minkälainen työvuoroluettelossa vahvistettu työvuoro sinulla tulee olemaan joulujuhlapäivänä ja pitääkö sinun ylipäänsä olla töissä joulujuhlan aikana. Siitä riippuu, miten joulujuhlatunnit korvataan. Jos joulujuhlan aika sisältyy säännölliseen viikkotyöaikaan ja juhlaa on klo 18-22 välillä, saat iltatyökorvauksen joko aikana tai rahana. Huomaa, että ko. päivänä voi olla kaksiosainen työvuoro, jolloin osien väliin jäävää aikaa ei lasketa työaikaan. Lue Superin opasta. Siinä ei ole kiky-lisää viikkotyöajassa, mutta muuten se pätee esim. ylitöiden osalta. https://www.superliitto.fi/site/assets/files/4599/super_koulunkaynninohjaajien_asialla_28s_web.pdf
Kikka
Vastattu 3 vuotta sitten
Kikka