Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

joulujuhla

Työskentelen koulunkäynninohjaajana. Meillä on joulukuussa illalla joulujuhla. Saako joulujuhlasta 50% työtunnit vai ns. tunti tunnilta?
aihealueelle Työaika 4 kuutautta sitten
kko
Kysytty 4 kuutautta sitten
kko

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ota esimieheltäsi selvää, minkälainen työvuoroluettelossa vahvistettu työvuoro sinulla tulee olemaan joulujuhlapäivänä ja pitääkö sinun ylipäänsä olla töissä joulujuhlan aikana. Siitä riippuu, miten joulujuhlatunnit korvataan. Jos joulujuhlan aika sisältyy säännölliseen viikkotyöaikaan ja juhlaa on klo 18-22 välillä, saat iltatyökorvauksen joko aikana tai rahana. Huomaa, että ko. päivänä voi olla kaksiosainen työvuoro, jolloin osien väliin jäävää aikaa ei lasketa työaikaan. Lue Superin opasta. Siinä ei ole kiky-lisää viikkotyöajassa, mutta muuten se pätee esim. ylitöiden osalta. https://www.superliitto.fi/site/assets/files/4599/super_koulunkaynninohjaajien_asialla_28s_web.pdf
Kikka
Vastattu 4 kuutautta sitten
Kikka

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes