Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osittainen hoitovapaa ja juhlapyhät

Hei, olen osittaisella hoitovapaalla, työaika 78% työajast. Työ on vuorotyötä. Joulukuussa listaan sattuu 5 juhlapyhää. Vaikuttaako tämä työaikaani lyhentävästi?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Hoitovapaa
Kysytty 11 kuutautta sitten
Hoitovapaa
Yleis- ja jaksotyöajassa osa-aikaisen arkipyhälyhennys on yhtä monta prosenttia 7 tunnista 45 minuutista kuin osa-aikatyöaika on täydestä työajasta. Yksi arkipyhä lyhentää 30 tunnin viikkotyöaikaa 6 tuntia. KVTES 7 § 2 mom. ja 9 § 3 mom.
M
Vastattu 11 kuutautta sitten
M