Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairastuminen ennen palkattoman kuntoutusjakson alkua

Sairastuin ennen kuntoutusjakson alkua - olin kerinnyt jo hakea palkatonta vapaata 4 vuorokautta. Nyt sairaslomani 2 kk. Miten menettelen etten menetä 4 päivän palkkaa?
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
sairaslomalla vai
Kysytty 6 vuotta sitten
sairaslomalla vai
Minun mielestä sinulla ei ole vaihtoehtoja. Pyydä myönnetyn palkattoman vapaan peruuttamista ja katso, miten käy. Tällaisessa tapauksessa noudatetaan yleensä aikaprioriteettiperiaatetta, jonka mukaan ensin haettu ja myönnetty virka/työvapaa on voimassa, ellei laissa tai työehtosopimuksessa ole määrätty toisin. Luottamusmies tietää, onko. Saat Kelan sairauspäivärahaa palkattomalta jaksolta, jos se on omavastuuajan jälkeen.
RB
Vastattu 6 vuotta sitten
RB