Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

yövuoroista

Voinko tehdä omalla suostumuksellani 7 yövuoroa putkeen sunnuntaista sunnuntaihin? Eli ei tulisi yhdelle viikolle viikkolepopäivää lainkaan.
aihealueelle Työaika 6 vuotta sitten
yöhoitaja
Kysytty 6 vuotta sitten
yöhoitaja
7 yövuoroa on maksimi, mutta vielä sallittu. Lue oheisen viestiketjun linkit työaikalakeihin.
Kvtes.fi
Vastattu 6 vuotta sitten
Kvtes.fi

Eli ymmärränkö nyt oikein että voin tehdä 7 yötä, mutta viikossa on oltava se viikkolepo 35 h. Eli silloin 7 yötä sunnuntaista sunnuntaihin ei olisi mahdollista.
yöhoitaja
Vastattu 6 vuotta sitten
yöhoitaja

On mahdollista: "Viikoittainen vapaa-aika voidaan järjestää keskimäärin 35 tunniksi 14 vuorokauden ajanjakson aikana. Vapaa-ajan tulee olla kuitenkin vähintään 24 tuntia viikossa." Työnantajan pitää siis pitää huolta, että pidät putken jälkeisellä tai sitä edeltävällä viikolla vapaata vähintään 48 tuntia.
Kvtes.fi
Vastattu 6 vuotta sitten
Kvtes.fi