Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Jaksotyö - palkaton vapaa -,palkan menetys

Hei, Olen sairaanhoitajana määräaikaisessa työsuhteessa. Työni on arkisin päivätyötä. Olen pyytänyt palkatonta vapaata ke27-pe 29.12.17. Edeltävästi viikolla siis kaksi pyhäpäivää ja vapaan jälkeen viikonloppu. Monenko päivän palkan menetän? Menetänkö vaan nuo 3, vai vklp mukaanlukien eli 5 vai jopa noiden alkuviikon päivien osalta? Kiitos jos joku osaisi vastata.
aihealueella: Lomat ja vapaat 3 weeks ago
Jolly
Kysytty 3 weeks ago
Jolly

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Et voi menettää palkkaa muilta päiviltä kuin niiltä, joiksi sinulle on myönnetty palkatonta vapaata. Teidänkin kunnassa on kaikkien noudatettavaksi laaditut paikalliset ohjeet siitä, miten lyhyitä harkinnanvaraisia työ- ja virkavapaita on haettava, jotta ne myönnetään. Esim. jos haluaa vapaata ke-pe, pitääkö hakea myös la. Paikallisista ohjeista saat tiedon kysymällä esim. esimieheltä, luottamusmieheltä tai siltä, joka myöntää harkinnanvaraiset virka- ja työvapaat.
R
Vastattu 2 weeks ago
R

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes