Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Jaksotyö - palkaton vapaa -,palkan menetys

Hei, Olen sairaanhoitajana määräaikaisessa työsuhteessa. Työni on arkisin päivätyötä. Olen pyytänyt palkatonta vapaata ke27-pe 29.12.17. Edeltävästi viikolla siis kaksi pyhäpäivää ja vapaan jälkeen viikonloppu. Monenko päivän palkan menetän? Menetänkö vaan nuo 3, vai vklp mukaanlukien eli 5 vai jopa noiden alkuviikon päivien osalta? Kiitos jos joku osaisi vastata.
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Jolly
Kysytty 11 kuutautta sitten
Jolly
Et voi menettää palkkaa muilta päiviltä kuin niiltä, joiksi sinulle on myönnetty palkatonta vapaata. Teidänkin kunnassa on kaikkien noudatettavaksi laaditut paikalliset ohjeet siitä, miten lyhyitä harkinnanvaraisia työ- ja virkavapaita on haettava, jotta ne myönnetään. Esim. jos haluaa vapaata ke-pe, pitääkö hakea myös la. Paikallisista ohjeista saat tiedon kysymällä esim. esimieheltä, luottamusmieheltä tai siltä, joka myöntää harkinnanvaraiset virka- ja työvapaat.
R
Vastattu 11 kuutautta sitten
R