Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Loma oikeus

Jos työaika on 18h 23min/viikko niin kertyykö siitä lomia kuinka paljon?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
tietämätön
Kysytty 11 kuutautta sitten
tietämätön
Lomia kertyy sellaiselta kalenterikuukaudelta, jossa on ollut työssä vähintään 35 työtuntia tai 14 työpäivää ja jonka aikana palvelussuhde on kestänyt vähintää 16 kalenteripäivää. Vuosilomapäivien määrä katsotaan KVTES:n IV luvun 5 §:n 2 momentin taulukoista 1 - 3 ja se riippuu siitä, miten kauan palvelusushteesi on kestänyt ja paljonko sinulla on työkokemuslisävuosia. http://aijaa.com/o3ofeX
sini
Vastattu 11 kuutautta sitten
sini