Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lapset sairaana

kun lapsi sairastuu niin 3 päivää saa olla pois töistä ilman lääkärin todistusta, ellei sitä esimies erikseen vaadi. Jos 3 lasta sairastuu eri aikoihin esim. su 1 lapsi ja ti 2 lapsi ja to 3 lapsi ja viimeinenkin lapsi on terveenä viikon loppuna, eli kaikki viikon päivät on pitänyt hoitaa lapsia, niin saako olla koko viikon poissa ilman lääkärin todistusta palkallisena tai esimiehen pyynnöstä lääkärin todistuksella vai saako palkallisena olla vain 3 päivää yhden lapsen osalta ja loput omalla ajalla? esim. vatsatauti etenee josku näin meillä ja lopuksi on vielä itse, eli reilu viikon joutuisi olemaan poissa pahimmassa tapauksessa.
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Ismo
Kysytty 11 kuutautta sitten
Ismo
Jos lapset sairastuvat sopivin välein, niin kolmen lapsen sairastaessa palkallisia kalenteripäiviä voi kertyä peräkkäin yhteensä 9, koska tilapäinen hoitovapaa on lapsi- ja sairauskohtainen. Esimiehesi kertoo, pitääkö hankkia todistus lapsen sairastumisesta, viimeistään siinä yhteydessä, kun ilmoitat poissaolosta. KVTES:n V luvun 10 §:n mukaan tilapäisen hoitovapaan perusteista on esitettävä luotettava selvitys. Se voi olla terveydenhoitajan antama tai muu työnantajan hyväksymä selvitys.
abc
Vastattu 11 kuutautta sitten
abc