Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vapaiden määrä ennen lomaa

Aloitan loman listan aikana, viimeisellä viikolla keskiviikosta eteenpäin. Työaika normaalisti kolmen viikon listassa olisi 116:25 h eli 6 vapaapäivää per lista. Kuinka monta vapaapäivää nyt listassa tulee olemaan, kun loma alkaa viimeisen viikon keskiviikosta eteenpäin?
aihealueelle Lomat ja vapaat 5 kuutautta sitten
Lomaloma
Kysytty 5 kuutautta sitten
Lomaloma

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos on viikon aikana yhdenjaksoisesti vähintään 35 tuntia vuosilomalla, sairauslomalla, virkavapaalla tai muulla vapaalla, niin silloin on saanut sen viikon viikoittaisen vapaa-aikansa. Tämä on työaikalain mukaista ja löytyy myös kvtessin työaikaluvun viikoittaista vapaa-aikaa koskevasta pykälästä.
Leeni
Vastattu 5 kuutautta sitten
Leeni

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes