Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vapaiden määrä ennen lomaa

Aloitan loman listan aikana, viimeisellä viikolla keskiviikosta eteenpäin. Työaika normaalisti kolmen viikon listassa olisi 116:25 h eli 6 vapaapäivää per lista. Kuinka monta vapaapäivää nyt listassa tulee olemaan, kun loma alkaa viimeisen viikon keskiviikosta eteenpäin?
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Lomaloma
Kysytty vuosi sitten
Lomaloma
Jos on viikon aikana yhdenjaksoisesti vähintään 35 tuntia vuosilomalla, sairauslomalla, virkavapaalla tai muulla vapaalla, niin silloin on saanut sen viikon viikoittaisen vapaa-aikansa. Tämä on työaikalain mukaista ja löytyy myös kvtessin työaikaluvun viikoittaista vapaa-aikaa koskevasta pykälästä.
Leeni
Vastattu vuosi sitten
Leeni