Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikainen työsuhde irtisanominen

Hei. Olen aloittanut kunnalla työt 7.8.2017. Työsuhteeni on määräaikainen ja kestää 19.5.2017 saakka. voinko sanoa itseäni nyt määräaikaisesti työstä irti?kauan irtisanomis aika on?
aihealueelle Sopimukset vuosi sitten
nina88
Kysytty vuosi sitten
nina88
Määräaikaisesta työsuhteesta ei voi irtisanoutua kesken määräajan, ellei työsopimuksessa ole nimenomaan erikseen sovittu irtisanomisajasta. Työntekijä ja työnantaja voivat kuitenkin sopia keskenään määräajan lyhentämisestä, jolloin työsuhde päättyy aikaemmin kuin alun perin sovittiin. Tarkasta työsopimuksesi. Jos et ole sopinut irtisanomisajasta, niin käy puhumassa esimiehen kanssa uudesta loppumisajasta. Tee se hyvissä ajoin varsinkin, jos tilallesi pitää etsiä uusi työntekijä.
taulukko
Vastattu vuosi sitten
taulukko