Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikainen työsuhde irtisanominen

Hei. Olen aloittanut kunnalla työt 7.8.2017. Työsuhteeni on määräaikainen ja kestää 19.5.2017 saakka. voinko sanoa itseäni nyt määräaikaisesti työstä irti?kauan irtisanomis aika on?
aihealueelle Sopimukset 5 kuutautta sitten
nina88
Kysytty 5 kuutautta sitten
nina88

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Määräaikaisesta työsuhteesta ei voi irtisanoutua kesken määräajan, ellei työsopimuksessa ole nimenomaan erikseen sovittu irtisanomisajasta. Työntekijä ja työnantaja voivat kuitenkin sopia keskenään määräajan lyhentämisestä, jolloin työsuhde päättyy aikaemmin kuin alun perin sovittiin. Tarkasta työsopimuksesi. Jos et ole sopinut irtisanomisajasta, niin käy puhumassa esimiehen kanssa uudesta loppumisajasta. Tee se hyvissä ajoin varsinkin, jos tilallesi pitää etsiä uusi työntekijä.
taulukko
Vastattu 5 kuutautta sitten
taulukko

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes