Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osittainen hoitovapaa ja äitiysajan palkka

Olen nyt hoitovapaalla vakinaisesta työsuhteesta. Olen menossa tammikuussa töihin osittaisella hoitovapaalla. Tulikin iloisia uutisia ja olenkin raskaana. Jos olisin tiennyt että tulen raskaaksi olisin kyllä mennyt töihin kokoaikaisesti...syystä että olettaisin että osittaisen hoitovapaan vaikuttavan negatiivisesti äitiysloman palkkaan. Nyt en siis kerkeä olemaan töissä kuin n.5 kuukautta. Onko minulla siis oikeus täyteen äitiysloman palkkaan?
aihealueelle Lomat ja vapaat 5 kuutautta sitten
timali
Kysytty 5 kuutautta sitten
timali

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Osittainen hoitovapaa ei vie äitiysvapaan palkkaa. https://www.tehylehti.fi/fi/ihmiset/osittainen-hoitovapaa-ei-vie-aitiysvapaan-palkkaa
vuokko
Vastattu 5 kuutautta sitten
vuokko

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes