Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osittainen hoitovapaa ja äitiysajan palkka

Olen nyt hoitovapaalla vakinaisesta työsuhteesta. Olen menossa tammikuussa töihin osittaisella hoitovapaalla. Tulikin iloisia uutisia ja olenkin raskaana. Jos olisin tiennyt että tulen raskaaksi olisin kyllä mennyt töihin kokoaikaisesti...syystä että olettaisin että osittaisen hoitovapaan vaikuttavan negatiivisesti äitiysloman palkkaan. Nyt en siis kerkeä olemaan töissä kuin n.5 kuukautta. Onko minulla siis oikeus täyteen äitiysloman palkkaan?
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
timali
Kysytty vuosi sitten
timali
Osittainen hoitovapaa ei vie äitiysvapaan palkkaa. https://www.tehylehti.fi/fi/ihmiset/osittainen-hoitovapaa-ei-vie-aitiysvapaan-palkkaa
vuokko
Vastattu vuosi sitten
vuokko