Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Opettajan ikälisä

Valmistun aineenopettajaksi Ruotsissa ja aion olla siellä opettajan töissä ennenkuin palaan Suomeen. Lasketaanko Ruotsissa tai muualla ulkomailla tekemäni opetustyö ikälisään Suomessa? Esim. jos olen kaksi vuotta opettajana Ruotsissa niin vaikuttaako se työkokemus ikälisään Suomessa? Jos se lasketaan niin siinä tapauksessa minun pitäisi olla kolme vuotta opettajana Suomessa ennenkuin saan ensimmäisen ikälisän.
aihealueelle Palkka vuosi sitten
Valmistuva opettaja
Kysytty vuosi sitten
Valmistuva opettaja
Lisän nimi on vuosisidonnainen lisä. Siihen kelpaa myös ulkomailla tehdyt opettajavuodet. Lue tarkemmin OVTES:n osion A vuosisidonnaista lisää koskevista pykälistä 12-17.
m
Vastattu vuosi sitten
m