Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Opettajan ikälisä

Valmistun aineenopettajaksi Ruotsissa ja aion olla siellä opettajan töissä ennenkuin palaan Suomeen. Lasketaanko Ruotsissa tai muualla ulkomailla tekemäni opetustyö ikälisään Suomessa? Esim. jos olen kaksi vuotta opettajana Ruotsissa niin vaikuttaako se työkokemus ikälisään Suomessa? Jos se lasketaan niin siinä tapauksessa minun pitäisi olla kolme vuotta opettajana Suomessa ennenkuin saan ensimmäisen ikälisän.
aihealueelle Palkka 5 kuutautta sitten
Valmistuva opettaja
Kysytty 5 kuutautta sitten
Valmistuva opettaja

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Lisän nimi on vuosisidonnainen lisä. Siihen kelpaa myös ulkomailla tehdyt opettajavuodet. Lue tarkemmin OVTES:n osion A vuosisidonnaista lisää koskevista pykälistä 12-17.
m
Vastattu 5 kuutautta sitten
m

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes