Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Opettajan ikälisä

Valmistun aineenopettajaksi Ruotsissa ja aion olla siellä opettajan töissä ennenkuin palaan Suomeen. Lasketaanko Ruotsissa tai muualla ulkomailla tekemäni opetustyö ikälisään Suomessa? Esim. jos olen kaksi vuotta opettajana Ruotsissa niin vaikuttaako se työkokemus ikälisään Suomessa? Jos se lasketaan niin siinä tapauksessa minun pitäisi olla kolme vuotta opettajana Suomessa ennenkuin saan ensimmäisen ikälisän.
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Valmistuva opettaja
Kysytty 3 vuotta sitten
Valmistuva opettaja
Lisän nimi on vuosisidonnainen lisä. Siihen kelpaa myös ulkomailla tehdyt opettajavuodet. Lue tarkemmin OVTES:n osion A vuosisidonnaista lisää koskevista pykälistä 12-17.
m
Vastattu 3 vuotta sitten
m