Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Pitkän sairausloman vaikutus vuosilomaan

Hei. Haluaisin varmistaa mikä vaikutus on pitkällä sairauslomalla vuosiloman pituuteen. Olen ollut sairauslomalla 4.9.17 alkaen ja sairausloma jatkuu aina 21.5.18 saakka selkäleikkauksesta johtuen. Kesän 2017 kesäloman olen pitänyt, 25 pv. Olin myös kesäkuun 2017 sairauslomalla. Talvilomaa on pitämättä 13pv. Eli minkähän verran minulle mahtaa kertyä vuosilomaa ensi vuotta ajatellen?
aihealueelle Lomat ja vapaat 4 kuutautta sitten
Ihmettelevä
Kysytty 4 kuutautta sitten
Ihmettelevä

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ensi vuoden vuosilomaa ansaitaan 1.4.2017-31.3.2018. Jos sairauslomasi muuttuu palkattomaksi sinä aikana, niin sillä voi olla vaikutusta vuosiloman pituuteen. Palkattomasta sairauslomasta 30 kalenteripäivää on työssäolon veroista aikaa edellyttäen, että työntekijä on ollut ko. lomanmääräytymisvuoden aikana tosiasiallisesti työssä omassa kunnassa vähintään 22 työpäivää. Vuosiloma ja palkallinen sairausloma ovat työssäolon veroista aikaa. Tarkat tiedot kvtes:n vuosilomaluvun 2§ - 5 §.
Kati
Vastattu 4 kuutautta sitten
Kati

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes