Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

resurssiopettajan opetusvelvollisuus

Hei, mikähän on resurssiopettajan opetusvelvollisuus alakoululla? Kiitos vastauksista =)
aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
resurssiope
Kysytty 2 vuotta sitten
resurssiope
Se on 24 (luokanopettaja tai erityisopettaja) paitsi, jos virkamääräyksessä lukisi erityisluokanopettaja tai aineenopettaja. Kysy tarkemmin opettajien luottamusmieheltä varsinkin, jos olet tuntiopettaja ja opetat ainetta, johon sinulla on aineenopettajan kelpoisuus.
nn
Vastattu 2 vuotta sitten
nn

Moi.

Entä yläkoulun puolella? Mikä on resurssiopettajan opetusvelvollisuus kuntatyöntekijänä yläkoulussa?

Karin
Vastattu vuosi sitten
Karin

Joko laaja-alaisen erityisopettajan opetusvelvollisuus 24  tai aineenopettajan opetusvelvollisuus, joka lasketaan painotettuna, jos opettaa kahta tai useampaa ainetta, joissa on eri opetusvelvollisuus. 

Opetusvelvollisuudet

Palkka ja opetusvelvollisuus selviävät viimeistään virkamääräyksestä, mutta kannattanee kysyä niintä työnantajalta jo aikaisemmin, jotta ei tule yllätyksiä.

opv
Vastattu vuosi sitten
opv