Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Opintovapaa uudestaan

Onko opintovapaata mahdollista hakea uudelleen? Käytin sallitun 2 vuotta opintovapaata AMK aikana, mutta jos haen YAMKiin niin saanko anoa siihen kokonaan uuden opintovapaan? Jossain luki, että opintovapaata voi hakea uudelleen kun aiemmasta opintovapaasta on 5 vuotta, mutta ei ollut hirveän tarkasti tietoa, että onko se 5 vuotta edellisen opintovapaan alusta vai lopusta.
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 viikkoa sitten
kulmmii
Kysytty 6 viikkoa sitten
kulmmii

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Voit päästä uudelleen opintovapaalle 5 vuoden kuluttua ensimmäisen opintovapaan alkamisen jälkeen. http://suotuisasuunta.blogspot.fi/2016/10/opintovapaa-on-lakisaateinen-oikeus.html
nn
Vastattu 5 viikkoa sitten
nn

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes