Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Opintovapaa uudestaan

Onko opintovapaata mahdollista hakea uudelleen? Käytin sallitun 2 vuotta opintovapaata AMK aikana, mutta jos haen YAMKiin niin saanko anoa siihen kokonaan uuden opintovapaan? Jossain luki, että opintovapaata voi hakea uudelleen kun aiemmasta opintovapaasta on 5 vuotta, mutta ei ollut hirveän tarkasti tietoa, että onko se 5 vuotta edellisen opintovapaan alusta vai lopusta.
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
kulmmii
Kysytty vuosi sitten
kulmmii
Voit päästä uudelleen opintovapaalle 5 vuoden kuluttua ensimmäisen opintovapaan alkamisen jälkeen. http://suotuisasuunta.blogspot.fi/2016/10/opintovapaa-on-lakisaateinen-oikeus.html
nn
Vastattu vuosi sitten
nn