Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vuosiloman määräytyminen osa-aikatyössä

Hei Aloitan maaliskuussa uudessa työssä. Työaikani tulee olemaan toimistotyöajasta 50% ja tulen tekemään sen 2.5pv/viikko. Palvelusvuosia on yli 10. Kuinka vuosilomani tullaan laskemaan?
aihealueelle Lomat ja vapaat 5 viikkoa sitten
Uuteen työhön
Kysytty 5 viikkoa sitten
Uuteen työhön

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Koska työskentelet vähemmän kuin 5 päivää viikossa, vuosilomaan sisältyy työ- ja vapaapäiviä samassa suhteessa kuin niitä on muutoinkin ja täydellä kalenteriviikolla kuluu 5 vuosilomapäivää (kvtes 4. luku 6 § 3 mom.). Ensi kesän vuosiloma ansaitaan 31.3.2018 mennessä. Sinulle se katsotaan 5 § 2 mom. taulukosta 3 ja on 2 vuosilomapäivää. Seuraavan lomavuoden vuosiloma määräytyy 2 taulukon c-kohdan mukaan 30 p edellyttäen, että sinulla on vähintään 10 vuotta työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusaikaa ja lomanmääräytymiskuukausia kertyy täydet 12. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/luku-4-vuosiloma.
Kati
Vastattu 5 viikkoa sitten
Kati

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes