Asiakaspalvelijan työtehtävät, missä raja?

Hei, Eli homman nimi on se, että työpaikalla pakotetaan työntekijöitä, jotka ovat allekirjoittaneet Asiakaspalvelijan sopparit tekemään Ajojärjestelijän tehtäviä ilman minkäänlaisia lisiä/korvauksia. Kyseessä siis kuitenkin työtehtävät mihin tarvitsee normaalisti ammattipaperit jne. Näistä tehtävistä ei siis saa kieltäytyä. Kuulostaako ihan oikealta?
aihealueelle Sopimukset 7 kuutautta sitten
Tuohtunut
Kysytty 7 kuutautta sitten
Tuohtunut

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Teillä on siellä paikallinen ongelma, joka pitää ratkaista paikallisesti. Ottakaa yhteyttä luottamusmieheenne. Kunta-alalla työntekijä on tarvittaessa velvollinen tilapäisesti siirtymään muihinkin kuin työsopimuksella sovittuihin tehtäviin, joita voidaan hänen koulutuksensa ja työkokemuksensa huomioon ottaen pitää hänelle sopivina. Tilapäinen siirto voi kestää enintään kahdeksan viikkoa kerrallaan (KVTES 1 luku 10 §). Lisäksi jos tehtävien vaativuus muuttuu olennaisesti vähintään kahden viikon ajaksi toiseen tehtävään siirtymisen tai tehtävien uudelleenjärjestelyn vuoksi, tehtäväkohtaista palkkaa tarkistetaan, jos se ei vastaa muuttuneita tehtäviä. (KVTES 2 luku 10 §)
Dagmar
Vastattu 7 kuutautta sitten
Dagmar


Fatal error: Call to undefined method JEventDispatcher::getContent() in /var/www/fs1/30/koulucha/public_html/plugins/editors-xtd/rokcandy/rokcandy.php on line 28