Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Puhelimessa suullinen sopimus

Tein kunnalle kaksi viikkoa kahden viikon sopimuksella ruokapalvelutyöntekijän työtä. Ympäripyöreästi puhelimessa puhuimme viikko sitten 31.5 asti kestävästä määräaikaisesta työstä samoissa hommissa. Nyt kuitenkin olen saanut kaksi työtarjousta kokoaikaisen kokin tehtävään yksityiseltä. Molemmat vakituisia. Toinen vielä etuuksineen ja koulutus- ja etenemis mahdollisuuksineen. Ottaisin tämän paikan. Nyt sain kunnalta viestin, että tarjoaisivat kokin paikkaa 2.6 asti. Miten tässä menetellään? Voinko ottaa yksityisen työn vastaan?
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Jerry
Kysytty 3 vuotta sitten
Jerry
Soita mahdollisimman pian kuntaan (sille, jonka nimi on saamassasi viestissä) ja kerro, että et tulekaan. Kysy samalla, pitääkö sinun lähettää kirjallinen ilmoitus vai riittääkö puhelu. Varmista ennen soittoa, että yksityisen tarjous on 100 % pitävä elikkä mieluiten niin, että sinulla on allekirjoitettu työsopimus.
t
Vastattu 3 vuotta sitten
t