Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Paljonko lomaa?

Hei, olin opintovapaalla viime vuonna huhti-toukokuun ja syys-lokakuun. Muut ajat säännöllisessä päivätyössä. Työvuosia on takana yli 26 vuotta yhtäjaksoisesti ja tälläkin työnantajalla jo yli 7 vuotta. Paljonko siis minulla on vuosilomaoikeus kesällä 2018? entä minulla on myös 10 säästövapaapäivää. niitähän ei lasketa vuosilomien sekaan, eihän ? vaan erikseen ne työnantaja ilmoittaa :)
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 viikkoa sitten
Mia
Kysytty 3 viikkoa sitten
Mia

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sinulle lasketaan opintovapaasta yhteensä 60 kalenteripävää työssäolon veroiseksi ajaksi (vuosilomaluku 4 § 5 ja 9 kohta), joten saanet vuosilomaa 10 lomanmääräytymiskuukauden perusteella 5 §:n 1 tai 2 taulukon mukaan riippuen siitä onko työvuosistasi hyväksytty työkokemuslisään oikeuttavaksi 15 vuotta tai vähemmän. Taulukot https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/luku-4-vuosiloma
kerttu
Vastattu 3 viikkoa sitten
kerttu

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes