Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Paljonko lomaa?

Hei, olin opintovapaalla viime vuonna huhti-toukokuun ja syys-lokakuun. Muut ajat säännöllisessä päivätyössä. Työvuosia on takana yli 26 vuotta yhtäjaksoisesti ja tälläkin työnantajalla jo yli 7 vuotta. Paljonko siis minulla on vuosilomaoikeus kesällä 2018? entä minulla on myös 10 säästövapaapäivää. niitähän ei lasketa vuosilomien sekaan, eihän ? vaan erikseen ne työnantaja ilmoittaa :)
aihealueelle Lomat ja vapaat 12 kuutautta sitten
Mia
Kysytty 12 kuutautta sitten
Mia
Sinulle lasketaan opintovapaasta yhteensä 60 kalenteripävää työssäolon veroiseksi ajaksi (vuosilomaluku 4 § 5 ja 9 kohta), joten saanet vuosilomaa 10 lomanmääräytymiskuukauden perusteella 5 §:n 1 tai 2 taulukon mukaan riippuen siitä onko työvuosistasi hyväksytty työkokemuslisään oikeuttavaksi 15 vuotta tai vähemmän. Taulukot https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/luku-4-vuosiloma
kerttu
Vastattu 12 kuutautta sitten
kerttu